Ditjes en datjes

Weten jullie nog dat ik op 6 april schreef dat er binnenkort een aantal reviews aankwamen? Jeuh. Kwamen wat kleine dingetjes tussendoor waardoor ik de producten die ik wilde reviewen niet kon reviewen. Maar goed, hier alvast een review van een product dat ik afgelopen weekend erg goed heb kunnen reviewen: de Ultimate Ears Boom […]

Waarom Foroxity tof is
5 december 2016

Een post waar eigenlijk heel weinig woorden aan vuil gemaakt hoeven te worden. Waarom is Foroxity tof? Nou: dat heb gestaan op ehh… feesboek! Juistem, als jullie vriendjes met mij zijn op Facebook dan wisten jullie dit al lang.

Zoals de meesten van jullie wel weten breng in veel tijd door op het interwebs, al is dat aan m’n blog niet zo heel erg goed te zien. Ik stuit echter steeds vaker op kiddo’s die het nodig vinden om iedereen kanker toe te wensen. Tja, wat zullen we er eens van zeggen.

Om precies te zijn, zijn we op het moment van publicatie 146.635 minuten verder dan het vorige bericht. The more you know. Goed. Vandaag gaan we het hebben over de Shure SE215. Naar mijn mening ongeloofeloos goede kwaliteit in-ear headphones voor €99,- bij mijn blauwe vrienden van Coolblue.

Iets waar ik al een hele tijd over wil schrijven, maar waar ik tot nu toe geen tijd voor vrijgemaakt heb. En nu is het dan zo ver. Kunnen we met zijn allen niet gewoon eens liev voor elkaar doen, en iedereen in zijn of haar eigen waarde laten? Zou fijn zijn, de hele wereld […]

Dames en heren, jongens en meisjes. Afgelopen zondag ben ik op het Firstlook Festival geweest, en ik wil jullie daar wat over vertellen. Mochten jullie interesse hebben in dit verhaal, let op: het gaat een leuk verhaal worden, lees dan vooral verder. Zoals ik al zei ben ik afgelopen zondag bij het Firstlook Festival geweest […]

Zoals jullie hier gelezen hebben, heb ik in ruil voor een review van KPN de Experia Box V10 ontvangen. Dit naar aanleiding van een uit de hand gelopen “klacht” op Twitter over het feit dat ik met de V8 niet fatsoenlijk online kon gamen.

Waarom KPN tof is
19 september 2015

Hai, gooiendaag! Even een kort stukkie tussendoor. Vandaag ga ik jullie vertellen waarom ik KPN een toffe, en vooral ontzettend klantvriendelijke provider vind. Het heeft te maken met een tweet die eigenlijk (wel én niet) als grap bedoeld was.