Waarom Foroxity tof is
5 december 2016
0

Een post waar eigenlijk heel weinig woorden aan vuil gemaakt hoeven te worden. Waarom is Foroxity tof? Nou: dat heb gestaan op ehh… feesboek! Juistem, als jullie vriendjes met mij zijn op Facebook dan wisten jullie dit al lang.

Goed, voor de mensen die geen vriendjes met mij zijn op Facebook: hieronder ga ik proberen kort en bondig uit te leggen waarom Foroxity nou zo tof is. Laten we beginnen bij het belangrijkste aspect. Zonder dit aspect zou je niet eens een film kunnen kijken in de bioscoop, zou je geen pilsje en nacho’s on the side hebben en zou je een stuk minder lol hebben: het personeel.

Het personeel van Foroxity is ontzettend tof. Wanneer Rob (klikkerdieklik) en ik aan komen lopen, rennen ze nog net niet huilend weg. Nee, grapje. Ze lijken altijd best blij ons te zien. De standaard vraag is zo ongeveer: “En jongens, wat wordt het deze keer?”. Goed, nadat we ons kaartje gekocht hebben en een natje en een droogje willen halen, komt het mooiste moment. Wanneer we in de rij bij het buffet gespot worden, wordt er gelijk een bakje nacho’s geschept en een halve liter Brand bier getapt. Alleen even pasje tegen de pinautomaat houden (want NFC, we leven in 2016 mensen) en klaar. We maken nog even een praatje en gaan vervolgens naar de zaal.

Dan de zaal zelf: lekker relaxte stoelen, fijn beeld, leuke reclamespotjes vóór de film en natuurlijk Jean Mineur. Daarnaast is het fijn dat er sinds kort in de pauze een timer te zien is waarop te zien is hoe lang de pauze nog duurt. Ook de temperatuur in de zaal zelf is altijd fijn, hoewel ik af en toe last krijg van m’n ogen door de airco, want lenzen. Hier kan Forox natuurlijk niets aan doen.

Het filmaanbod zelf is goed: films draaien lang genoeg en zijn gevarieerd genoeg. Daarnaast is het ook wel leuk dat er eens in de zoveel tijd een marathon is, en de Sneakpreview is negen van de tien keer ook wel een leuke film. Zelfs als het geen leuke of goede film is, heb je toch nog lol door de mensen in de zaal, die net als wij continu dubbel liggen om de slechte grappen die in de zaal gemaakt worden.

Goed, kort en bondig: Hele fijne bioscoop met enthousiast en vriendelijk personeel. Goed filmaanbod en fijne bioscoopzalen.

Delen = liev!
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on RedditEmail this to someonePrint this page