Over

Ik ben dus Robin van Arkel, een 20-jarige jongen die van alles doet en vooral doet wat hij leuk vindt. Zo luister ik ontzettend veel naar muziek, kijk veel verschillende series en schrijf af en toe wat stukjes over dingen waar ik me aan erger.

Naast bovengenoemde activiteiten ga ik geregeld met een aantal vrienden naar de bioscoop of events als First Look in de Jaarbeurs in Utrecht. Daarnaast vind ik ’t ook leuk om af en toe een terrasje te pakken. Kortom: ontzettend veel gezelligheid.

Dan heb je zoals ik eerder al vertelde het kijken naar series, wat inmiddels uitgelopen is op een enorme verslaving. Zo heb ik de serie ‘Suits’ inmiddels al 5 keer compleet gezien, en heb ik de serie ‘Californication’ binnen twee weken afgekeken. Daarnaast ben ik een ontzettende fan van Game of Thrones, en ben ik enorm enthousiast over de spin-off van Breaking Bad, Better Call Saul.

Ook kun je mij met een nieuw album van artiesten als John Mayer, The Counting Crows en Eric Clapton erg blij maken. Laatst genoemde is eveneens de reden geweest dat ik in mijn zesde levensjaar ben begonnen met gitaar spelen. Helaas ben ik daar na 2,5 jaar mee gestopt omdat ik destijds liever een balletje trapte bij de voetbalvereniging. Stomme keus.

Tenslotte ben ik lid van verschillende verenigingen, waaronder de schutterij. Binnen de schutterij draai ik bardiensten en vervul ik sinds 2014 tijdens de optocht de rol van vaandeldrager. Op dit moment schiet ik in het tweede zestal, en hebben we het na het schieten onder het genot van een koud pilsje ontzettend gezellig in de feesttent.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op.


Klik hier om mijn Curriculum Vitae te bekijken.
Laatste update: december ’16